Uudised

A&T Spordi kaupluses toimub suusavarustuse tutvustamise teabeõhtu

15:54 25.11.2010

Sparta spordiselts korraldab 29. novembril kell 19 – 21 koostöös A&T Spordiga meie liikmetele mõeldud suusavarustuse tutvustamise ja määrimisõpetuse jagamise teabeõhtu.

 A&T Spordi kaupluses, aadressil Mustamäe tee 50 toimuval üritusel jagavad suusanõu oma ala tõelised profid, eesotsas kahevõistluse olümpiapronksi Allar Levandi, 2000. aasta Vasaloppeti võitja Raul Olle ning Eesti koondise määrdemeistri Sergei Lopuhhiniga.

„Tutvustame selle hooaja suusavarustust, jagame privaatset infot riietuse, suuskade määrimise ja kõige sinna kuuluva kohta,“ tõdeb A&T Spordi üks juhtidest Olaf Michelson.

Üldharivale loengule järgneb võimalus saada personaalset nõustamist Allar Levandilt, Raul Ollelt ja kogu A&T Spordi professionaalselt tiimilt.

„Tahame varustada meie spordiklubi liikmeid parima ja kvaliteetseima suusainfoga,“ sõnab Sparta spordiseltsi esindaja Aivo Liksor ja julgustab nii algajaid kui ka edasijõudnud suusasõpru üritusele tulema.

Teabeõhtu on kõigile tasuta.

Rohkem infot jagab Aivo Liksor meiliaadressil aivo@spartasport.ee või telefonil 5021340.

Tule ja kuula, mis on uudist suusavarustuse maailmas ja registreeri ennast infoõhtule meiliaadressil aivo@spartasport.ee.

Vaata ka videoklippi, kus Allar Levandi õpetab suuski määrima! Kohtumiseni esmaspäeval!