Uudised

Heidi Raju võib rõõmustada - pääs juunioride MM-ile on tõsiasi!

Heidi Raju kindlustas pääsu juunioride MM-ile

13:33 03.01.2011

Otepääl peetud Eesti noorte meistrivõistlustel suusatamise klassikasprindis saavutas spartalane Heidi Raju juunioride U23 vanuseklassis teise koha. U23 noormeeste klassis oli Andre Mets 6.

Neidude võistlusel oli ainult 3 osavõtjat ning Eesti meistriks krooniti Triin Ojaste. Vaata naisjuunioride tulemusi:

Sparta tiimi treener Jaanus Teppanit rõõmustas hõbemedali kõrval ka pärast võistlust suusaliidust saadud info, et Heidi Raju on kinnitatud Eesti koondise liikmeks jaanuari lõpul (25.-31. jaanuar) Otepääl peetavatel MM-võistlustel. "MM-il on Heidil hea võimalus ennast näidata. Sprindis ta seal kaasa ei tee, pigem keskendume distantsisuusatamisele," valgustas tulevikuplaane Teppan.

Andre Metsa kuuendat kohta pidas kogenud juhendaja heaks märgiks noormehe uue tulemise kohta. "Tundub, et vahepealne mõõn on Andrel nüüd möödumas ning ta on pidevas arengus," kiitis Teppan Metsa tõusvat vormikõverat.

Tutvu U23 noormeeste võistlusprotokolliga:

Sparta tiim sõidab Poolasse

Sparta suusatiim reisib juba sellel nädalal Poolasse, kus peetakse 8.-9. ning 11.-12. jaanuaril Continental Cup-i võistlused. "Tahame anda meie sportlastele häid starte ning enesekindlust. Samas annab see Poolas käik võimaluse kontrollida oma suuski võistlusolukorras," tõdes Teppan.

Poolasse sõidavad Piret Pormeister, Heidi Raju, Kristel Laurson, Martti Himma, Priit Talves ning Kaspar Kokk.