Uudised

Tallinn suusateisipäevakute avaetapp toimub täna

11:21 11.01.2011

2011.a. Tallinna suusateisipäevakute1. etapp toimub täna, 11.jaanuaril Nõmme Terviseradadel. Sparta spetsialistidest jagab suusatajatele nõu Marius Unt.

Start ja finiš ning vőistluskeskus asuvad Nõmme Spordikeskuses. Start avatud kell 15.00-20.00. Aja peale suusatamine kell 15.00–16.00 ja 19.00–20.00
Suusakoolitus kell 18.00-20.00 


OSALEMINE
 

Osaleda saavad kőikide tiimide liikmed ja individuaalvõistlejad, kes on ennast registreerinud 2011 Tallinna Suusateisipäevakute sarjale.

SAABUMINE JA PARKIMINE

Nőmme Spordikeskusesse pääseb Trummi tänavalt Külmallikale pöörates.  Parkimisel palume ka seekord järgida kőiki liikluseeskirju ja liiklusmärke. Valesti pargitud autod on őigus teisaldada ja ei tahaks, et sedasi juhtuks.

Osalejatel tuleb kindlasti arvestada Tallinna rohkearvulise autode hulgaga ja sellest tulenevate vőimalike ebameeldivustega – ummikud jms. Vähem närvesööv on kindlasti  Talveradadele tulek ühistranspordiga. Ühistranspordiga saab tulla bussiga 23. Maha tuleb tulla Trummi peatuses ja siis mööda Trummi tänavat kuni viidad näitavad Nőmme Spordikeskuse suunas. Tallinna Ühistranspordi kaardi leiad SIIT

KIIBID 
 

Kui olete oma liiklusvahendi kenasti ära saanud panna ja stardikohta jőudnud, siis on järgmiseks ülesandeks kiibi saamine. Kiibi abil toimub osaluskordade arvestus, samuti saab teada oma distantsi läbimiseks kulunud aja. Stardialasse on püstitatud telk, kust iga vőistleja saab kätte oma kiibi.

Igale osalejale antakse personaalne kiip kogu hooajaks! Oma kiibi kättesaamiseks on aga kindlasti vaja ISIKUTTŐENDAVAT DOKUMENTI (pildiga). Dokument on väga oluline ja selle puudumisel on korraldajatel őigus isikule kiipi mitte väljastada. Dokument peab kaasas olema vaid esimesel korral vői siis esimesel etapil, millisel osaletakse. Edaspidi tuleb vaid kiip kaasa vőtta ja stardiväravate vahelt distantsile minna. 

Kiibiga koos antakse kinnitusrihm, millega kiip kinnitatakse ümber pahkluu. Stardis on korraldustiimi poolt ka abilised, kes juhendavad kiibi őiget kinnitamist.

RADA JA DISTANTSID
 

Kõikide distantside stardi- ja finišipaik asub Nõmme Spordikeskuses. Start ja finis toimuvad stardi- ja finišikaarte vahelt. Vastasel juhul jääb teie osalemine registreerimata.

Suusatamine toimub toimub Nõmme terviserajal. Infot Nõmme suusaradade kohta vaata siit.
Arvesse mineva ringi pikkus on 5 km ehk Trummi - Külmallika - Glehni pargi ring. Kui soovite rohkem ringe suusatada, siis tulge ikkagi finišiväravatest läbi. Kiip fikseerib teie lőpetamise ja te saate aja ning osaluskorra kirja.

SUUSAKOOLITUS

Kõigile sarjaga liitunud osalejatele on sarja etappidel Sparta Spordiklubi suusakoolitus. 1.etapil jagab 18.00 - 20.00 suusaalast nõu Sparta suusatreener Marius Unt.

VÕISTLUSSUUSATAMINE

Iga etapi esimesel ja viimasel tunnil (kell 15–16 ja 19–20) on võimalus suusatada aja peale ning selgitatakse etapi ja sarja kiiremad suusatajad.

SUUSALAENUTUS, RIIETE VAHETUS JA PESEMINE NING PAKIHOID

Kõigil registreeritud osalejatel on kiibi ette näitamisel riiete vahetus ning sauna- ja pesemisvõimalus Nõmme Spordikeskuse (Külmallika 15a) ruumides. 

Samuti on vőimalus jätta hoiule oma dokumendid, vőtmed jms. Soovitus on pakihoidu jäetav kott varustada oma nimega lipikuga.

Suusalaenutus toimub samuti Nõmme Spordikeskuses. Kiibi ettenäitamisel on suusakomplekti laenutus 2 eurot (tavahind 4 eurot)

Sarjas osalejatel on võimalus peale suusatamist minna Nõmme Spordikeskuse sauna. Kiibi ettenäitamisel on saun 2 eurot (tavahind 4 eurot)

INFO
Kui teil on kohapeal küsimusi, siis pöörduge korraldustiimi liikmete poole sekretariaadi telgis. Kőik küsimused, ettepanekud ja kommentaarid on alati teretulnud