Uudised

Laagrilised grupipildil.

Sparta suusagrupi liikmed tugevdasid Valgehobusemäel meeskonnavaimu

10:46 17.01.2011

Sparta suusagrupi liikmed veetsid Valgehobusemäe spordibaasis sportliku nädalavahetuse, mille käigus lihviti suusatehnikat ning tugevdati meeskonnavaimu.

Reedest pühapäevani mõnusas ja karges talveilmas peetud treeninglaagrist võtsid osa 20 suusahuvilist, kellele jagasid tehnikanõu ja määrdenippe treenerid Jaanus Teppan ning Marius Unt.

Huvi laagri vastu oli suur, suusahuvilisi oli Teppanilt ja Undilt ideid saama tulnud mujaltki kui Tallinnast. "Tahaksin tänada treener Jaanus Teppanit, kes juhtis tähelepanu mu tehnikavigadele. Ma tõukan liiga pöia pealt, vaja oleks rohkem libistada," sõnas saarlane Sulev Salong, kes ei pidanud paljuks mere tagant kohale tulla.

Kolme päeva jooksul kogunes treenijate pagasisse 50 - 70 suusakilomeetrit. Ja mõistagi palju nõuandeid oma ala tõelistelt proffidelt Teppanilt ja Undilt. "Suurepärane sündmus, sellistes laagrites on aega inimestega rahulikult suhelda ja kõigile piisavalt aega pühendada," kiitis kolmepäevaku andi Jaanus Teppan.

Teppan filmis kõikide suusatehnikat

Laagri ühe korraldaja Aivo Liksori sõnul tugevdavad ühised laagrid tiimitunnet ning annavad ka treenijatele endile võimaluse vahetada after-ski- koosolekutel oma kogemusi ning muljeid.

Treeningute käigus filmis Teppan treenijate suusatehnikat, mida hiljem ühiselt analüüsiti. "Paljud arvasid, et nende suusatehnikal pole häda midagi, ent videolt nähtu pani neid asju uues valguses nägema," kiitis Teppan videoanalüüside tulemusi.

Spartal on plaanis ka tulevikus korraldad oma suusagrupi liikmetele ühiseid treeninglaagreid.

Vaata pildigaleriid Valgehobusemäe laagrist meie Facebooki fännilehelt: