Uudised

Suusahooaja lõpetamine kujunes meeldejäävaks spordipeoks

13:42 11.04.2011

Nädalavahetusel Jänedal peetud Sparta suusahooaja lõpetamine kujunes meeldejäävaks spordipeoks, kus lõbusates seltskonnamängudes võistlesid õlg-õla kõrval tipptegijad ja harrastajad.

Laupäevaseks naelaks oli lustakas teatevõistlus segavõistkondade vahel. Muuhulgas tuli edasi liikuda ühe suusaga, näidata oma taset lumepalli täpsusviskes ning palli torust läbiviskamises.

Vaata lõbusat videoklippi teatevõistluse stardist:

Jõudu sai proovida ka lumejalgpallis, kus mängijate liikumist segas ühes jalas olev suusk. "Eriti osava mängijana torkas silma Aivar Rehemaa," kommenteeris nähtud ettevõtmise üks korraldajatest Aivo Liksor.

Vaata, kuidas suusatajad lumejalgpalliga hakkama said:

Õhtu kroonis ühine viktoriin, kus muuhulgas küsiti, mis on Sparta suusatiimi pealiku Jaanus Teppani halvim koht Vasaloppeti suusamaratonil. Õige vastus on 34. Omal ajal Eesti koondise raudvara hulka kuuluvnud Teppan jõudis oma tippsportlase karjääri ajal võita 1 korra Tartu maratoni ning tulla Vasaloppetil viiendaks.

Pühapäeva sisustas ühine suusamatk mööda Kõrvemaad.

Kokku osales sportlikul nädalavahetusel Jänedal 10 harrastussuusatajat ning Sparta suusatiimi liikmed Aivar Rehemaa, Andre Mets, Priit Talves, Piret Pormeister, Heidi Raju ja Kristel Laurson. Suuskade eest aitas hoolitseda Poola suusaässa Justyna Kowalczyku isiklik määrdemeister Are Mets.